Treningi
Re: Treningi
Piszcz starty ma dosyć ładne, do szczytu łuku jest ok, ale dalej lipa, wszyscy go mijają :/
Puzon to na razie cien zawodnika sprzed roku i to bylo dzis widac. Lukaszewski to sily chyba nie mial za bardzo po 3cim kolku.
Na szczescie to tylko 2 liga.
Na szczescie to tylko 2 liga.
Zdecydowanie Miesiąc 9/10
Suchecki 7/10
Puszakowski 6/10
Baran 4/10
Łukaszewski 1/10
Piszcz 1/10
Dwóch ostatnich "1" dostało tylko za to, że pojawili się na torze................
Suchecki 7/10
Puszakowski 6/10
Baran 4/10
Łukaszewski 1/10
Piszcz 1/10
Dwóch ostatnich "1" dostało tylko za to, że pojawili się na torze................
Tam gdzie kończy się logika, zaczynają się kobiety...
Mi się podobał jedynie Suchecki. Baran się trochę bawił, a Mariusz chyba wypadnie ze składu, przy takiej formie
Łukaszewski bez komentarza
Łukaszewski bez komentarza
"...pocieszać po porażkach, cieszyć po zwycięstwach..."
A Tadzio Kostro poszedł ostro...
tokar pisze:Puszakowski 6/10
Baran 4/10
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
Jeśli chodzi o Łukaszewskiego, to starty fatalne, a to przynajmniej Klimkowi wychodziło na naszym torze, a kondycja nie uwierzycie, gorsza od Rafała
Tak słabego juniora dawno w Lublinie nie było. Szkoda że włodarze nie trafili, może się rozjeździ, może
Piszcz potwierdził moje przypuszczenia, jeśli podejdzie do meczu z Kaskadem to pojedzie 1 góra 2 biegi i zastąpi go Pontus. Nie wiem czy on sobie z Ukraińcami wszystkimi poradzi
Puzon musi bić po 13 pkt, bo przy tym co pokazuje Piszcz, to osłabia jego pozycję strasznie. Przy tak słabym juniorze seniorzy muszą być wyśmienici. Nie wiemy jak podeszli do sparingu Puzon i Baran dla tego o nich nie piszę konkretów, ale Piszcz wyglądał jakby 1. raz jechał od paru lat 
Piszcz potwierdził moje przypuszczenia, jeśli podejdzie do meczu z Kaskadem to pojedzie 1 góra 2 biegi i zastąpi go Pontus. Nie wiem czy on sobie z Ukraińcami wszystkimi poradzi
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nie wiem czy nie lepszym wyjsciem bedzie odsuniecie od skladu po meczu dwoch najslabszych zawodnikow. Przy takiej jezdzie co dzis Lukaszewskiego, nie widze innej mozliwosci jak zagraniczny junior pod 7/15.
- niespokojny
- Trener
Chyba tylko gosc nas ratuje, bo Lukaszewskiemu mozna dac co najwyzej jeden start w biegu juniorskim.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Cos mi sie wydaje ze tym gościem będzie Kret,tyle zdązyłem podsłuchac w parku maszyn ale na ten mecz pojedzie Pontus.
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
To Kreta moze weźmy jako goscia xD Miejmy nadzieje ze Łukaszewski sie poprawi, a Puzon i Baran wroca do formy.
Mam takie pytanie. Przeciez mialy byc te "dresy" a Puzon mial normalny kevlar w nowym wzorze. To jednak kevlary ?
Mam takie pytanie. Przeciez mialy byc te "dresy" a Puzon mial normalny kevlar w nowym wzorze. To jednak kevlary ?
Ale tylko w sensie metaforycznym, bo w dosłownym to raczej ok. +7kgkilar pisze:Puzon to na razie cien zawodnika sprzed roku
- niespokojny
- Trener
A kim Marma bedzie jezdzic? Bo chyba tylko ze dwa terminy Kretowi pasuja.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
tyle zdązyłem podsłuchac
No no no! nie ładnie!
W każdej plotce jest podobno kapkę prawdy ale patrząc obiektywnie, to ciężko będzie zaprosić Kreta na mecz. Rzeszów musi mieć w każdym meczu dwóch polskich juniorów a patrząc na ich juniorskie zaplecze nie ma dużego wyboru. Nie mówiąc o kolizji terminów. Może jak coś będzie przełożonego...
trening czyni mistrza.
Po treningu o naszych :
Puszakowski -- cień zawodnika z ubiegłego roku
Piszcz -- marnie to wygląda. Trudno powiedzieć czy brak sprzętu czy formy -- chyba obu na raz.
Suchecki -- rokujący zawodnik, powinno coś być z niego
Miesiąc -- najjaśniejszy punkt drużyny, bardzo waleczny.
Baran -- pojechał bezbarwnie
Łukaszewski -- cieniutki bolek, do Kostro mu brakuje
Sprzętem chłopaki wyraźnie odstają i od Łodzi i od Rzeszowa.
Także na dzień dzisiejszy cieniutko... oj cieniutko, ale nic zobaczymy jak pójdzie w niedzielnym meczu.
Cała nadzieja jednak w obcokrajowcach
Puszakowski -- cień zawodnika z ubiegłego roku
Piszcz -- marnie to wygląda. Trudno powiedzieć czy brak sprzętu czy formy -- chyba obu na raz.
Suchecki -- rokujący zawodnik, powinno coś być z niego
Miesiąc -- najjaśniejszy punkt drużyny, bardzo waleczny.
Baran -- pojechał bezbarwnie
Łukaszewski -- cieniutki bolek, do Kostro mu brakuje
Sprzętem chłopaki wyraźnie odstają i od Łodzi i od Rzeszowa.
Także na dzień dzisiejszy cieniutko... oj cieniutko, ale nic zobaczymy jak pójdzie w niedzielnym meczu.
Cała nadzieja jednak w obcokrajowcach
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Popek pisze:To Kreta moze weźmy jako goscia xD Miejmy nadzieje ze Łukaszewski sie poprawi, a Puzon i Baran wroca do formy.
Ty byś chciał w taki ziąb ganiać w przewiewnym dresiku?
go! pisze:to co 49-25 ?
moze ktos wrzucic poszczegolne biegi? Na koncowke wlaczylem :/
1. Kuciapa, Trojanowski, Suchecki, Puszakowski 1:5
2. Cukanov, Kret, Łukaszewski 1:5 (2:10)
3. Okoniewski, Miesiąc, Jeleniewski, Piszcz d 2:4 (4:14)
4. Lampart, Baran, Kret, Łukaszewski 2:4 (6:18)
5. Kuciapa, Trojanowski, Miesiąc, Piszcz d 1:5 (7:23)
6. Baran, Okoniewski, Łukaszewski, Cukanov d/st 4:2 (11:25)
7. Suchecki, Puszakowski, Lampart, Kret d 5:1 (16:26)
8. Trojanowski, Cukanov, Baran, Łukaszewski 1:5 (17:31)
9. Okoniewski, Puszakowski, Jeleniewski, Baran d 2:4 (19:35)
10. Miesiąc, Piszcz, Kret, Lampart u3 5:1 (24:36)
11. Jeleniewski, Cukanov, Puszakowski, Baran 1:5 (25:41)
12. Miesiąc, Trojanowski, Kostro, Kret d 4:2 (29:43)
13. Lampart, Okoniewski, Suchecki, Piszcz d 1:5 (30:48)
Kostro -> banda -> buuuuum -> KONIEC
1. Trojanowski 9 (2,2,3,2)
2. Kuciapa 6 (3,3,-,-)
3. Jeleń 5 (1,-,1,3)
4. Okoniewski 10 (3,2,3,2)
5. Lampart 7 (3,1,u,3)
6. Cukanov 7 (3,d,2,2)
7. Kret 4 (2,1,d,1,d)
9. Suchecki 5 (1,3,d,1)
10. Puzon 5 (0,2,2,1)
11. Miesiąc 9 (2,1,3,3)
12. Piszcz 2 (d,d,2,d)
13. Baran 6 (2,3,1,0)
14. Łukaszewski 2 (1,d,1,0)
15. Kostro 1 (1)
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2011, o 21:06 przez jerry78, łącznie zmieniany 3 razy.
Po treningu na szybko - najlepiej w naszej druzynie ekstra i pierwszoligowcy: - Miesiac jezdził lepiej niz to mozna wywnioskowac po punktach - ma słaby moment startowy (rekleks?) - na tym dużo traci - jak to poprawi ponizej 10 nie powinien zejsc na zadnym torze w 2 lidze. Bardzo podobał mi się Zbyszek - miał kłopoty z elektryką w motocyklu ale juz jestem spokojny o jego formę na tle drugoligowców. Piszcz - no cóz - niestety na ławę, bo stwarza zagrozenie dla siebie i dla innych... dobrymi startami. Niestety od zeszlego roku nic sie nie zmieniło wiec ja nie widzę szans na nagłą metamorfozę. Łukaszewski - tu bedzie wielki problem w lidze. Baran i Puzon - moze to da się zatuszować przeregulowaniem silników ale obu czym prędzej wygoniłbym na siłownię. Żal patrzeć jak puchną w oczach bo otwierają im się ręce - obaj wjeżdżają w łuki na dwa koła, koleiny wybierają jak talala zamiast płynnie przelecieć. Opisy z Krosna mowiły, że tam było tak samo wiec wniosek jeden - nie przepracowali należycie zimy.
Generalnie przegrana nie moze dziwic - jezdzilismy z zawodnikami z wyższych lig i to z takimi, którzy mają juz kilkanaście biegów ligowych odjechanych i sprawdzony sprzęt. Nasi jechali pierwszy raz na powaznie, a Miesiąc i Zbyszek - jakby na wyjezdzie. Na Kaskad powinno wystarczyć ale o Kraków mam obawy
Generalnie przegrana nie moze dziwic - jezdzilismy z zawodnikami z wyższych lig i to z takimi, którzy mają juz kilkanaście biegów ligowych odjechanych i sprawdzony sprzęt. Nasi jechali pierwszy raz na powaznie, a Miesiąc i Zbyszek - jakby na wyjezdzie. Na Kaskad powinno wystarczyć ale o Kraków mam obawy
Zacznijmy od tego że tor był fatalny po opadach, przyczepny i dziurawy i zawodnicy obawiali sie trochę o swoje zdrowie i momentami odpuszczali a nie puchli. Łukaszewski poprostu nie poradził sobie na takim torze.
My jesteśmy tu gdzie wtedy,oni tam gdzie stało zomo ;]
- kmzlublinfan
- Senior
Tylko Miesiąc mnie zadowolił swoją jazdą. Puzon z Baranem mają jakiś problem ze sobą. Nieźle Suchecki. Piszcz i Łukaszewski tę dwójkę pozostawię bez komentarza. Dziś tor był moim zdaniem trudny, bo jeszcze dziś rano padał deszcz. Wieczorem tak ok 22:30 też padało mocno. Oby tor na mecz był lepszy. Ale tak Puzon i Baran to powinni odwiedzic jeszcze kilka razy siłkę, a Piszcz niech zacznie coś szukac jakiegoś rozwiązania na swoją słabą postawę, bo długo w składzie się nie zadomowi.
tor w lublinie przewaznie jest przyczepny dziurawy i trudny - wiec kiepskie tłumaczenie. Dla Miesiąca, ktory tu jedzil drugi raz od x czasu nie był trudny
Zacznijmy od tego, że znowu na wiosnę dosypano na tor nawierzchnię. Lublinianin nie uczy się na błędach.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- kmzlublinfan
- Senior
Czarek pisze:Zacznijmy od tego, że znowu na wiosnę dosypano na tor nawierzchnię. Lublinianin nie uczy się na błędach.
A podobno człowiek mądry po szkodzie
Czarek pisze:Zacznijmy od tego, że znowu na wiosnę dosypano na tor nawierzchnię. Lublinianin nie uczy się na błędach.
Tzn nie dosypywali nowej, tylko przewalili na tor to co było za siatką.
Deri pisze:Cos mi sie wydaje ze tym gościem będzie Kret,tyle zdązyłem podsłuchac w parku maszyn ale na ten mecz pojedzie Pontus.
Całkiem możliwe, że w niedziele pojedziemy Kretem i Pontusem, a Mateusz niech trenuje.