Pimp my kibic - czyli "kup pan(i) gadżet"
- Egon
- Zawodowiec
Re: Pimp my kibic - Kup pan(i) czapke! ;]
A, ze tak zapytam..kto dysponuje projektem szalika, ktory byl zamawiany podczas zeszlorocznej akcji? Bo chyba w projektowanie innego nikt sie bawil nie bedzie..poza tym tamten byl zaje***** i redstarowy sie do niego nie umywa 
Kosa czyzbys to byl Ty?
Kosa czyzbys to byl Ty?
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Tak, to był mój projekt. Mam go jeszcze na dysku, ale problem w tym, że mam chyba z 5 wersji
Dobrze by było, gdyby Marun miał na mailu zapisane te, które wysłał jako ostatnie, te dobre.
Tam chodziło o odwrócenie drugiej strony szala w dobrą strone, ale już nie pamiętam, która wersja była dobra. 
Naczelny obrońca Karola Barana.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jeszcze jedna wersja szalika żużlowego:

Koper, ładny masz dywan
Szalik też jest OK! 
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Dzięki, ale to nie mój dywan 
Koper pisze:Dzięki, ale to nie mój dywan
Najpierw pomyślałam, że to jakiś szalik w kwiaty ...
ehhh ile ja bym dal za taki szal....
A ile konkretnie byś dał? :p
Przecie można takie zrobić, czyż nie?
Przecie można takie zrobić, czyż nie?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Manitou pisze:ehhh ile ja bym dal za taki szal....
I tak lepszy był słynny kapcylinder z tym samym hasłem :]
Nie "był" tylko "jest"
Za 25 tysia kapcylinder mogę sprzedać
Szalik trochę drożej 
Za 25 tysia kapcylinder mogę sprzedać
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
-
Speedway-Mati
- Zawodowiec
meesha pisze:Przecie można takie zrobić, czyż nie?
I myślę że to byłby dobry pomysł

EEE tam, to wtedy te stare nie miałyby już takiego uroku jakbysmy teraz reedycje zrobili. Jestem przeciw...
- Egon
- Zawodowiec
Handlowe zdane
wiec tak jak pisalem..moge zajac sie akcja pod kryptonimem "Szaliki"..nikt inny jakos nie pala to tego checia z tego co widze
No wiec tak. Wyslalem maila do firmy ktora sie tym zajmuje i bodajze tam byly robione szale w zeszlym roku.
Wygrzebalem stary cennik ktory zamiescil Marun i o ile ceny sie nie zmienily bedzie to wygladalo tak:
SZALIKI DZIANE:
10 sztuk cena 20 zl/szt
15 szt cena 18 zl/szt
20 szt cena 15 zl/szt
30 szt cena 13 zl/szt
50 szt cena 12 zl/szt
70 szt cena 11 zl/szt
100 szt cena 10,50 zl/szt
300 szt cena 10 zl/szt
500 szt cena 9,50 zl/szt itd...
projektu chyba nie warto zmieniac bo tamten byl dobry i nikt nie bedzie bawil sie w robienie nowego. Czyli wyglada to tak:

Przyszlo mi tez na mysl ze jak sie bawic to sie bawic..czy byliby chetni na koszulki polo zolte, biale, lub niebieskie lub t-shirty? (Gizmo wszyscy juz odebrali od Ciebie koszulki?
) No i dobry pomysl to wg mnie bluzy.
Bluz trzeba brac minimum 10szt. Mysle, ze tylu chetnych by sie uzbieralo. Cena to 80zl tak mi napisal czlowiek z firmy, ale to zalezy od tego czy bluza ma byc zapinana, czy ma byc z kapturem i ile bedziemy chcieli sztuk. Wg mnie najlepszy wzor to ten, (bo jednolite sa jakies takie nijakie) i jesli wiekszosci sie spodoba to przy tej zostaniemy:

TERAZ KWESTIE "PORZADKOWE". Wszystkich chetnych prosze o wysylanie PW z informacja ile chca szali, ewentualnie bluz, lub koszulek i jakie rozmiary i kolory. Ja stworze jedna liste ktora bede na biezaco edytowal, bo nie ma sensu sie dopisywac i mnozyc niepotrzebnie stron.
Jeśli ktoś nie ma z jakiegos powodu tu konta, a chce wziac udzial w akcji prosze o kontakt na gadu: 11471708, mail: lukasz_egon@wp.pl, lub telefon: (0-700) 511911989
LISTA CHETNYCH
TABELA ROZMIAROW
Mysle, ze najbardziej prawdopodobny czas zakonczenia akcji to by byla 4 kolejka czyli 2 maja, na mecz Lublin - Krakow.
Dyskusje czas zaczac
No wiec tak. Wyslalem maila do firmy ktora sie tym zajmuje i bodajze tam byly robione szale w zeszlym roku.
Wygrzebalem stary cennik ktory zamiescil Marun i o ile ceny sie nie zmienily bedzie to wygladalo tak:
SZALIKI DZIANE:
10 sztuk cena 20 zl/szt
15 szt cena 18 zl/szt
20 szt cena 15 zl/szt
30 szt cena 13 zl/szt
50 szt cena 12 zl/szt
70 szt cena 11 zl/szt
100 szt cena 10,50 zl/szt
300 szt cena 10 zl/szt
500 szt cena 9,50 zl/szt itd...
projektu chyba nie warto zmieniac bo tamten byl dobry i nikt nie bedzie bawil sie w robienie nowego. Czyli wyglada to tak:

Przyszlo mi tez na mysl ze jak sie bawic to sie bawic..czy byliby chetni na koszulki polo zolte, biale, lub niebieskie lub t-shirty? (Gizmo wszyscy juz odebrali od Ciebie koszulki?
Bluz trzeba brac minimum 10szt. Mysle, ze tylu chetnych by sie uzbieralo. Cena to 80zl tak mi napisal czlowiek z firmy, ale to zalezy od tego czy bluza ma byc zapinana, czy ma byc z kapturem i ile bedziemy chcieli sztuk. Wg mnie najlepszy wzor to ten, (bo jednolite sa jakies takie nijakie) i jesli wiekszosci sie spodoba to przy tej zostaniemy:

TERAZ KWESTIE "PORZADKOWE". Wszystkich chetnych prosze o wysylanie PW z informacja ile chca szali, ewentualnie bluz, lub koszulek i jakie rozmiary i kolory. Ja stworze jedna liste ktora bede na biezaco edytowal, bo nie ma sensu sie dopisywac i mnozyc niepotrzebnie stron.
Jeśli ktoś nie ma z jakiegos powodu tu konta, a chce wziac udzial w akcji prosze o kontakt na gadu: 11471708, mail: lukasz_egon@wp.pl, lub telefon: (0-700) 511911989
LISTA CHETNYCH
TABELA ROZMIAROW
Mysle, ze najbardziej prawdopodobny czas zakonczenia akcji to by byla 4 kolejka czyli 2 maja, na mecz Lublin - Krakow.
Dyskusje czas zaczac
Ostatnio zmieniony 27 kwietnia 2010, o 08:25 przez Egon, łącznie zmieniany 5 razy.
Gizmo wszyscy juz odebrali od Ciebie koszulki?
nie:D 6 osób wymienionych na poprzedniej stronie nadal czeka z tym ze jedna z nich nie powiem żeby sie nie interesowała bo jakoś w grudniu pisała, że może odebrać ale skończyło się na pisaniu. Tobie życzę mniej opieszałych klientów i żebyś nie musiał otwierać straganu na ruskiej po sezonie
btw. jak będziesz juz załatwiał zamówienie u nich to dopytaj sie jak jest z ewentualnymi zwrotami czy wymianą towaru bo z tymi koszulkami wtedy bylo małe zamieszanie bo przysłali dwie w innym kolorze niż było zamówione a biorąc pod uwage i kobiece to cztery byly w innym kolorze oraz jedna (o tylu przynajmniej wiem) z koszulek ma źle wyszyte logo brawo dla kolegi Kopera za bystre oko
edit: niech będzie przynajmniej
Ostatnio zmieniony 26 marca 2010, o 12:11 przez gizmo, łącznie zmieniany 3 razy.
Pozdrawiam
(o tylu bynajmniej wiem)
"o tylu PRZYNAJMNIEJ wiem"
Sorry, nie moglem sie powstrzymac.
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze:(o tylu bynajmniej wiem)
"o tylu PRZYNAJMNIEJ wiem"
Sorry, nie moglem sie powstrzymac.
Jak już mamy wytykać innym błędy, to "wypożyczano", a nie "wyporzyczano", a nazwy własne piszemy wielką literą
Sorry, ale nie mogłam się powstrzymać
Purysta jezykowym bynajmniej nie jestem
, literowki wybaczam. "Bynajmniej" stalo sie zaskakujaco modnym slowkiem, szkoda tylko, ze 80% osob uzywa go bez pojecia. Chca wyjsc na inteligentow, a wychodza na...(tu mozna sobie dopisac okreslenie we wlasnym zakresie.) 
Który błąd jest bardziej rażący: użycie słowa "bynajmniej", czy pisanie "porzyczono " przez "rz"? Nie mam ochoty się z Tobą sprzeczać.
Bez względu na Twoje intencje do własnych błędów inni potrafią się przyznać - w przeciwieństwie do Ciebie...(dopisz sobie we własnym zakresie)
Bez względu na Twoje intencje do własnych błędów inni potrafią się przyznać - w przeciwieństwie do Ciebie...(dopisz sobie we własnym zakresie)
Gratuluje spostrzegawczosci i tytatnicznej pracy wykonanej przy przeszukiwaniu forum. Tak, w jednym z nieomal 1000 moich postow na tym forum znajduje sie literowka. Przyznaje sie publicznie i w ramach ascezy zadaje sobie kare: 10 batow. Lepiej?
PS. Zgodnie z szybka sonda przeprowadzaona wsrod znajomych na uczelni, 80% respondentow wskazalo zle uzycie slowka bynajmniej jako bardziej razace.
koniec OT
PS. Zgodnie z szybka sonda przeprowadzaona wsrod znajomych na uczelni, 80% respondentow wskazalo zle uzycie slowka bynajmniej jako bardziej razace.
Jak w grze RPG - gratulacje lucac osiągnąłeś nowy poziom - ASCETA!
Dzięki temu dopisujemy do Twojego konta kolejne "10 pkt. do lansu"
wyluzujcie!
wyluzujcie!
Pozdrawiam
Wlasnie, luz, zamawiajcie koszulki i szaliki, oby jak najwiecej.
Przeglądanie postów zajęło mi chyba minutkę, a błędy ortograficzne (pisanie nazw własnych małą litera też) to chyba też nie literówki
Kara 10 -batów? Nie jestem sadystką
Mój polonista za karę zadawał pisanie słowa z błędem orograficznym w specjalnym zeszycie np. 4 strony poprawnie i to skutkowało
Za niesubordynację, ale to nie miało nic wspólnego z nauką dostało mi się kilka razy po łapach + parę okrążeń wkoło szkoły na czas, przyznaję
Pewnie teraz też by nie zaszkodziły takie metody
Tylko, że dzisiaj mamy dysleksje, i inne ....
Za przyznanie się do błędu masz u mnie wielkiego plusa, nawet do n-tej potęgi
Kara 10 -batów? Nie jestem sadystką
Za przyznanie się do błędu masz u mnie wielkiego plusa, nawet do n-tej potęgi
- Egon
- Zawodowiec
No to tak. Cena szalikow sie nie zmienila. Cana bluzy ok 80zł w zależności od ilości i czy ma być rozpinana na suwak, inaczej zwany zamkiem blyskawicznym, czy po prostu wkladana przez glowe
Jak na razie skrzynka pusta wiec listy tez nie ma
Kogos kto moze to uczynic prosze, aby zmienil nazwe watku na bardziej przyciagajaca
Jak na razie skrzynka pusta wiec listy tez nie ma
Kogos kto moze to uczynic prosze, aby zmienil nazwe watku na bardziej przyciagajaca
- Egon
- Zawodowiec
No wiec liste czas otworzyc
1. Egon - szalik 1szt, bluza 1szt
2. Volt - szalik 1szt - 14,50zl
3. neir1 - bluza 1 szt XL
4. Manitou - bluza 1szt XXXL
5. Remus - szalik 4szt - 60zl
6. MIERZWIN - bluza 4szt XXL, XXL, XL, L - 326zl
7. piker - szalik 7szt - 101,50zl
8. Speedway - szalik 5szt - 72,50zl
9. turex - szalik 3szt - 43,50zl + 2 szaliki - 29zl
10. Kielich - szalik 4szt, bluza 1szt L - 139,50zl
11. Rafi (gg) - szalik 2szt, bluza 1szt L - 110,50 zl
12. Szymek - szalik 1szt - 14,50zl
13. Aga K. (mail) - szaliki 2szt - 30zl
14. miedziany - szalik 3szt, bluza 1szt L - 132zl
15. straho - bluza 1szt L
16. niespokojny - szalik 1szt - 14,50zl
17. Wojtek F. (gg) - szalik 1szt 14,50zl
18. piotrek94 (gg) - szalik 1 szt - 14,50zl
19. KOJOT - szalik 2szt - 29zl
20. Filemon (gg) - szalik 2szt - 29zl
21. KeslleY - szalik 1szt - 14,50zl
22. MLSpeedy - szalik 3szt - 43,50zl
Na czerwono osoby, od ktorych wplynely juz pieniazki.
Przypominam, ze sie nie dopisujemy tylko piszemy na PW ile i czego
1. Egon - szalik 1szt, bluza 1szt
2. Volt - szalik 1szt - 14,50zl
3. neir1 - bluza 1 szt XL
4. Manitou - bluza 1szt XXXL
5. Remus - szalik 4szt - 60zl
6. MIERZWIN - bluza 4szt XXL, XXL, XL, L - 326zl
7. piker - szalik 7szt - 101,50zl
8. Speedway - szalik 5szt - 72,50zl
9. turex - szalik 3szt - 43,50zl + 2 szaliki - 29zl
10. Kielich - szalik 4szt, bluza 1szt L - 139,50zl
11. Rafi (gg) - szalik 2szt, bluza 1szt L - 110,50 zl
12. Szymek - szalik 1szt - 14,50zl
13. Aga K. (mail) - szaliki 2szt - 30zl
14. miedziany - szalik 3szt, bluza 1szt L - 132zl
15. straho - bluza 1szt L
16. niespokojny - szalik 1szt - 14,50zl
17. Wojtek F. (gg) - szalik 1szt 14,50zl
18. piotrek94 (gg) - szalik 1 szt - 14,50zl
19. KOJOT - szalik 2szt - 29zl
20. Filemon (gg) - szalik 2szt - 29zl
21. KeslleY - szalik 1szt - 14,50zl
22. MLSpeedy - szalik 3szt - 43,50zl
Na czerwono osoby, od ktorych wplynely juz pieniazki.
Przypominam, ze sie nie dopisujemy tylko piszemy na PW ile i czego
Ostatnio zmieniony 12 maja 2010, o 18:13 przez Egon, łącznie zmieniany 41 razy.