Przygotowanie toru w Lublinie
-
Speedway Fan
- Senior
Czarek pisze:Czy panowie z klubu są pewni, że chcą zmieniać nawierzchnię lubelskiego toru tuż przed arcyważnym meczem z Gnieznem? I to w sytuacji gdy będzie bardzo mało czasu na trening (praktycznie tylko piątek).
Panowie z klubu są pewni, że nie bedą zmieniać nawierzchni tuż przed meczem. Robienie jakiegokolwiek sportu w tej Koziej Wólce zakrawa na debilizm ale w takich sprawach zostało nam odrobinę rozsądku!
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
harry pisze:Czarek pisze:Czy panowie z klubu są pewni, że chcą zmieniać nawierzchnię lubelskiego toru tuż przed arcyważnym meczem z Gnieznem? I to w sytuacji gdy będzie bardzo mało czasu na trening (praktycznie tylko piątek).
Panowie z klubu są pewni, że nie bedą zmieniać nawierzchni tuż przed meczem. Robienie jakiegokolwiek sportu w tej Koziej Wólce zakrawa na debilizm ale w takich sprawach zostało nam odrobinę rozsądku!
Znakomicie.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Re: Przygotowanie toru w Lublinie
Roland Garos ;]
Shack pisze:Roland Garos ;]
dobrze, ze nie Wimbledon... choc kolorek jak nic brytyjski:)
carpe diem!
Kto może przesłać z komórki na forum zdjęcie to wyślę widok toru przed bronowaniem. Pięęęęknie 
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
to naprawde nasz tor??? wyglada super ...
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych

-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Ciekawe tylko czy nasi rajderzy będą z tej zmiany zadowoleni
A tak swoją drogą to co dosypaliście do toru ?
A tak swoją drogą to co dosypaliście do toru ?
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Wyglada super ale to dopiero połowa pracy.. Dosypaliśmy glinki ceramicznej czyli inaczej mówiąc cegły zmielonej - takiej jakiej używa się do kortów.
...to chyba rzadkość na polskich torach?
A skoro będziemy mieć "angielską" nawierzchnie to tylko patrzeć jak będą do nas ściągać
tabuny zawodników (może kadra?) przed wypadami na wyspy
A skoro będziemy mieć "angielską" nawierzchnie to tylko patrzeć jak będą do nas ściągać
tabuny zawodników (może kadra?) przed wypadami na wyspy
Wydawało się, że nasi super czuli się na torze podczas meczu z Gorzowem, więc po cholerę znowu zmieniać nawierzchnię? Szukamy na siłę problemu?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Nie chcę być malkontentem, ale podobnie jak Czarek obawiam się jak nasze chłopaki zareagują na tę zmianę. Żeby nie było takiej kichy jak z ROW-em...
PS. Rzeczywiście - wygląda efektownie
PS. Rzeczywiście - wygląda efektownie
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Teraz będziemy zmieniac nawierzchnię po każdym meczu... żeby chłopaki nauczyli sie szybko dopasowywać do toru
i nie będzie różnicy wyjazd czy dom wszędzie będzie tak samo...
byle tylko skutecznie
To specjalna zmiana na zyczenie Franka Kolanko coby mogl lepiej szlifowac kolanem po cegle
Wkoncu poprzedni tor mu nigdy nie pasowal to moze teraz bedzie czul sie jak ryba w wodzie.
Wkoncu poprzedni tor mu nigdy nie pasowal to moze teraz bedzie czul sie jak ryba w wodzie.
... a gdańscy "mistrzowie jazdy po stole" obsrają się na sam widok takiego toru
I będzie płacz i zgrzytanie zębów prezesa-redaktora Polnego na SF 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- BruceWszechmogÄ…cy
Ale to fajnie wygląda !, aż się zapisałem z wrażenia !
W Austrii kiedyś był podobny...
Mam nadzieję że będzie na nim jakieś ściganie.
Gdyby w Lublinie były ładne mecze to ludzi byłoby dużo więcej, nawet przy zakładanych słabszych sezonach...
W Austrii kiedyś był podobny...
Mam nadzieję że będzie na nim jakieś ściganie.
Gdyby w Lublinie były ładne mecze to ludzi byłoby dużo więcej, nawet przy zakładanych słabszych sezonach...
w Lublinie zawsze były ładne mecze...
A najlepsze jest to co wypisują ludzie na syfach, że mamy beton i w Lublinie liczy sie tylko start 
"Życie to jazda"
Bo w większości przypadków tak jest.
Czytać nie umiecie?
Przecież napisałem, ze to dopiero połowa roboty. Do tego co widać dosypie się jeszcze 10 ton glinki a później wyrówna i ubije.
I wyjdzie taki fajny tor ( jak będzie sprawna polewaczka), ze niby beton a przyczepny, niby gąbka a równy. Przynajmniej tak twierdzi trenero. Na pewno żadni specjaliści od betonu na takim torze dobrze polanym nie pojeżdżą sobie. I nie będą mogli mówić, że dziury i jakieś tam...
Mam wrażenie, że to trochę będzie przypominało tor z barażów z Zielonką, ale zobaczymy.
Przecież napisałem, ze to dopiero połowa roboty. Do tego co widać dosypie się jeszcze 10 ton glinki a później wyrówna i ubije.
I wyjdzie taki fajny tor ( jak będzie sprawna polewaczka), ze niby beton a przyczepny, niby gąbka a równy. Przynajmniej tak twierdzi trenero. Na pewno żadni specjaliści od betonu na takim torze dobrze polanym nie pojeżdżą sobie. I nie będą mogli mówić, że dziury i jakieś tam...
Mam wrażenie, że to trochę będzie przypominało tor z barażów z Zielonką, ale zobaczymy.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Oby tylko nasi potrafili wyłamywać motocykle na takim torze bo z Zielonką poza Karlssonem to naszym szczegolnie w pierwszej fazie zawodow srednio to sie udawało no i abysmy nie tracili cennych punktow tuz przed meta tak jak to bylo z Zielonką.harry pisze:Mam wrażenie, że to trochę będzie przypominało tor z barażów z Zielonką, ale zobaczymy.
- BruceWszechmogÄ…cy
Jak taki jak na barażach, to będzie czas się odlać zanim wyjdą z wirażu...
" M. Jabłoński: Motor był szybki, to ja dałem d... Nie po raz pierwszy zresztą ... "
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
wiec wystarcza dluzsze opady deszczu tak jak przed barazem z ZiolonÄ… i mamy powtorke z rozrywki, ale osobiscie uwazam ze dobrze ze sa poczynione wysilki aby nasz tor byl naszym atutem a scislej nawierzchnia naszego toru.