Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Jutro od 20:25 na antenie Polsatu Sport mecz Wolverhampton - Swindon. Zobaczymy jak zaprezentuje siÄ™ w zespole gospodarzy Kenneth Hansen
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
Czy u Was też nie ma polsatu sport?
Nie ma,tylko jakas tabela cyfrowego polsatu
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Ja w Multimedii mam i wszystko ładnie działa, akurat teraz leci ręczna Polska- Holandia (powtórka) 
Polsat Sport Extra mam, zwyklego nie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Nie ma sie co pieklic - mecz odwolany 
a tymczasem na stronie TV9 można obejżeć nasz mecz w Gnieźnie link to http://sport.tv9.pl/
da sie cos zrobic zeby mi sie piksele wielkosci stodoly nie pojawialy w trakcie ogladania meczu? jakies kodeki, programy?
METHANOL ADVENTURE TEAM
U mnie to samo,teraz to już nawet link z meczem mi nie działa
-
Speedway Fan
- Senior
Mi tam ładnie działa 
Mi nie działą i prosze o pomoc jak odpalić relację. Zainstalowalem Real Playera klikam na 256 kbs i pojawia sie komunikat o jakiś błędach. Moze cos trzeba w ustawieniach RP pogrzebac?
Mi najpierw wyskakiwał "Real Payer ERROR" (odtwarzałem programem Media Player Classic), ale po którymś z kolei ponowieniu połaczenia ruszyło.
Ostatnio zmieniony 22 czerwca 2007, o 09:50 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.
Mi jakoś poszedł meczyk i mam po nim jak najbardziej pozytywne wrażenia.
Najlepiej jak dla mnie Daniel(może nie licząc 2 biegu)- super atomowe starty i zamykanie rywali. Fajnie pojechał też parą z Mario w 8 biegu.
Ogólnie wszyscy równo, walecznie. Nie było odpuszczania. właśnie takiej waleczności zabrakło w meczu z Rekinami....
Najlepiej jak dla mnie Daniel(może nie licząc 2 biegu)- super atomowe starty i zamykanie rywali. Fajnie pojechał też parą z Mario w 8 biegu.
Ogólnie wszyscy równo, walecznie. Nie było odpuszczania. właśnie takiej waleczności zabrakło w meczu z Rekinami....
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
Poszło mi w Media Player Classic. Jestem jednak w kłopocie - nie wiem kogo kąsał Franków w swoich dwóch pierwszych wyścigach. Podpowiedzcie z łaski swojej
W. Komarnicki: "Nie chcę mówić o kulisach, bo się wstydzę, ale tak było"
w swoim pierwszym wyscigu to chyba Jeleniewskiego ; )
a w drugim Laukkanena
a w drugim Laukkanena
METHANOL ADVENTURE TEAM
Ja też w końcu obejżałem ten świetny meczyk.Z tego co mi sie zdawało to mecz był ucięty i z trzech biegów nie pokazali.Chyba że coś przespałem
Masz racje niepokazywali biegów nr.9,10,11- a szkoda
.
Mi chodzi ale kurde nie da sie oglądać gdyż cały czas mi przerywa bo buffering skacze:(
Orientuje się ktoś czy jest jeszcze jakiś program żeby Buffering nie skakał ?
Orientuje się ktoś czy jest jeszcze jakiś program żeby Buffering nie skakał ?
Można to sobie na dysk ściągnąć i na spokojnie obejrzeć w najlepszej jakości bez przerywania.
Jest sporo programów do zgrywania strumieni - np. streambox vcr
Jest sporo programów do zgrywania strumieni - np. streambox vcr
http://www.telewizjaleszno.pl/index.php ... &Itemid=20
Tu jest do obejzenia cały mecz Leszno Rzeszow tylko trzeba sciagac po jednym biegu
upadek Roberta Kasprzaka wygladał niesamowicie znow banda uratowała zawodnika bo bysmy mieli znow kaleke gdyby to była inna banda
Tu jest do obejzenia cały mecz Leszno Rzeszow tylko trzeba sciagac po jednym biegu
upadek Roberta Kasprzaka wygladał niesamowicie znow banda uratowała zawodnika bo bysmy mieli znow kaleke gdyby to była inna banda
No to Lampart narozrabiał. Niektórzy przesadzają