Działalność klubu - kłopotów cd....
heheh smiac mi sie chce jak to czytam.
Po 1 male sa szanse ze Leczna spadnie do 3 ligi/ Moze max do 2.
a po 2 to jak to dlaczego miala by sponsorowac gornik. W koncu to ich klub.
Myslisz ze wybudowali im stadion tylko po to zeby spedzic tam kilka sezonow ?
Bogdanka zawsze bedzie najwiecej kasy wkladala w gornik i czy on byl w 2 lidze czy w orangeekstraklasie.
Pytanie niby dlaczego miala by dawac kase na TZ skoro jest to zespol ktory sam moze znalezc sie w ostatniej lidze zuzlowej a to dla nich ZADNA promocja i ZADNE zyski. Pomijajac fakt ze jest to sport znany tylko w niektorych mastach.
Takie jest moje zdanie. Pozdro ;D
a po 2 to jak to dlaczego miala by sponsorowac gornik. W koncu to ich klub.
Myslisz ze wybudowali im stadion tylko po to zeby spedzic tam kilka sezonow ?
Bogdanka zawsze bedzie najwiecej kasy wkladala w gornik i czy on byl w 2 lidze czy w orangeekstraklasie.
Pytanie niby dlaczego miala by dawac kase na TZ skoro jest to zespol ktory sam moze znalezc sie w ostatniej lidze zuzlowej a to dla nich ZADNA promocja i ZADNE zyski. Pomijajac fakt ze jest to sport znany tylko w niektorych mastach.
Takie jest moje zdanie. Pozdro ;D
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
RadeKas pisze:Chodzi o to, ze w ogole jakis klub w Lublinie juz byl, z przeszloscia i tradycjami. A Górnik to po prostu klub Bogdanki, przez nia stworzony, przez nia kierowany.
To prawda.
papi pisze:przede wszystkim to nie należy dzielić skóry na niedźwiedziu - ÅÄ™czna jeszcze ciÄ…gle jest w 1 lidze, a ta afera pokazuje, że tu wszystko zmienia siÄ™ jak w kalejdoskopie, a wiara w to co wypisujÄ… pismaki nikomu na dobre nie wychodzi.
Dziennik Wschodni pisze: Dowody są tak mocne, że nie mamy innego wyjścia - mówią członkowie Wydziału Dyscypliny PZPN. Decyzja w sprawie Górnika zapadnie jutro. Na 99 proc. w czwartek zapadnie decyzja odnośnie Górnika - zapowiada dr Robert Zawłocki, wiceprzewodniczący Wydziału Dyscypliny PZPN. - Możemy spodziewać się wszystkiego. Wachlarz sankcji jest duży: od kary finansowej po wykluczenie ze struktur PZPN. Ale, jak przy każdym z zamieszanych w aferę klubów, poważnie rozważamy nawet tę najostrzejszą wersję.
http://dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dl ... 1/70327047
piv pisze:heheh smiac mi sie chce jak to czytam.
a tak po prostu sie nie da do drugiej. Po odsunieciu na miesiac od rozgrywek to sa 4 walkowery a wtedy automatycznie 3 liga.
Ale jak juz tu wspominaliscie Bogdan za duzo wlozyl i jeszcze wlozy. Nie chce mi sie wierzyc ze sie nie da tego zalatwic w kraju w ktorym przepchniecie ustawy kosztuje raptem 3 mln $
Cała intryga jest duuużo szersza i zatacza niemałe kręgi. Wygląda na to, że jesteśmy bardzo niewygodni komuś jako sport żuzlowy, bo z nami same kłopoty i dlatego generalnie postanowiono nas wykończyć.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Po przeczytaniu ostatniego posta Harrego, moja spiskowa teoria jest taka, że chodzi o stadion. Przy Zygmuntowskich chcą zrobić stadion typowo piłkarski, a na obiecywany stadion na Kresowej dla nas nie ma kasy, więc najprościej jest doprowadzić do zniknięcia żużla z lubelskiej mapy i problem rozwiązuje się im sam
Ale zaznaczam, że to tylko taka moja spiskowa niczym nie poparta teoria dziejów.
Ale zaznaczam, że to tylko taka moja spiskowa niczym nie poparta teoria dziejów.
- WÄ…ski_Stecyk
- Kontakt:
WÄ…ski_Stecyk pisze:Panie Dyrektorze,
Nie może Pan pisać na forum niepotwierdzonych informacji, gdyż stawia to, w tym przypadku Perłę, w bardzo złym świetle, a jak widać niesłusznie...
Super! Życzę Ci kolego, żebyś w takim razie chociaż raz znalazł się w takiej sytuacji jak ja dzisiaj i przeszedł przez cały ten dzisiejszy bajzel.
Tylko żebyś się zaopatrzył w pokaźną dawkę pigułek przeciwciśnieniowych.
Dzisiaj się udało dzięki osobistym kontaktom z bardzo ważną osobą, której będę musiał jeszcze długo dziękować. Bo nawet wtedy, gdy wydawało się, że już wszystko jasne to od nowa przychodziły czarne chmury ( a już dawno Gawrzyk napisał, że wszystko w porządku).
Wszystko wyjaśniło się prawie w ostatniej chwili i całe szczęście.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
lukaszek_1983
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Ja mam nadzieje ze pewne spotkanie i powiew optymizmu dla zuzla jaki wynika z tego spotkania o ktorym pisal harry:
nadal pozwalaja optymistycznie patrzec w przyszlosc, chociaz w kontekscie innej wypowiedzi harrego mozna miec jednak nutke niepokoju o przyszlosc:
Oby ta intryga nie położyła się cieniem na szansie na cos bardzo bardzo ciekawego ktorą, zdaniem harrego, daje to wyzej wspomniane nieformalne (tajemnicze) spotkanie.
harry pisze:I żeby nie jedno spotkanie piątkowe, pewnie dzisiaj zamknęlibyśmy klub. Spotkanie to daje szansę na coś bardzo, bardzo ciekawego ale na razie jest jeszcze nieformalne.
nadal pozwalaja optymistycznie patrzec w przyszlosc, chociaz w kontekscie innej wypowiedzi harrego mozna miec jednak nutke niepokoju o przyszlosc:
harry pisze:Cała intryga jest duuużo szersza i zatacza niemałe kręgi. Wygląda na to, że jesteśmy bardzo niewygodni komuś jako sport żuzlowy, bo z nami same kłopoty i dlatego generalnie postanowiono nas wykończyć.
Oby ta intryga nie położyła się cieniem na szansie na cos bardzo bardzo ciekawego ktorą, zdaniem harrego, daje to wyzej wspomniane nieformalne (tajemnicze) spotkanie.