Żużlowe różności
RavLit pisze:Czy będą pomalowane wszystkie sektory czy tylko ten jeden czymś szczególnym się zasłużył? I czy to malowanie jest dziełem sekcji żużlowej, kopaczy czy może szalikowców Motoru, a może prezydent Pruszkowski odwdziecza się za oddane głosy? A tak w ogóle to beten wbrew pozorom ma też sporo zalet. Woda nie stoi tylko spływa szybciej, jak ktoś się zmęczy moze się położyć, no i nikt mnie ze sztachetą nie będzie ganiał. I jaki tani w utrzymaniu.
To dzielo kibicow Motoru. Jesli ta farba nie przeszkadza siedziec to nawet fajnie to zrobione - chociaz mozna bylo zrobic na trzy sektory (kazdy sektor oddzielny kolot). Ale pewnie tyle farby nie mieli
Scream pisze:Bartosch czesto pojawiasz sie na zawodach na wyspach ?
w sumie to dawno nie bylem, gdyz nie bylo ku temu okazji, nawet do Poole jechalem nie wiedzac co mnie moze spotkac gdyz obsada finalu nie byla jakas rewelacyjna... jednak te specyficzne angielskie tory maja to do siebie, ze zazwyczaj zawody sa bardzo interesujace i tak bylo wlasnie w Poole, kazdy z zawodnikow chcial awansowac do pierwszej 6 i stad bylo tyle upadkow... sam bieg trzeci byl powtarzany 2 razy... teraz kombinuje co by zobaczyc final IMS juniorow w szwedzkiej Kumli, tam emocji napewno nie zabraknie, a ja jestem ciekaw postawy Polakow i mojego faworyta do zlotego medalu Fredrika Lingrena, pozdrawiam!
carpe diem!
CzÅeŃ~! pisze:bardzo fajna stronka ta z tymi zdjÄ™ciami dziÄ™ki za jej podanie bartosh!
Mike Patrick to czolowy angielski fotograf to cos jak nasz Jurek Rusko, facet ma sprzet i robi dobre zdjecia, dlatego warto od czasu do czasu zajrzec i zobaczyc co tam nowego napstrykal, pozdrawiam!
carpe diem!
i kolejna porcja zdjec z Poole tym razem autorem jest Jerzy Rusko
http://www.photopress.pl/galeria.php?dzial=1&katalog=03060
pozdrawiam!
http://www.photopress.pl/galeria.php?dzial=1&katalog=03060
pozdrawiam!
carpe diem!
bartosch pisze:Mike Patrick to czolowy angielski fotograf to cos jak nasz Jurek Rusko, facet ma sprzet i robi dobre zdjecia, dlatego warto od czasu do czasu zajrzec i zobaczyc co tam nowego napstrykal, pozdrawiam!
Czlowiek legenda
Jest m.in. autorem jednego z najczesciej wspominanych zdjec...
http://www.mike-patrick.com/pages/07hanswheelie.htm
tak wyglada tor w Szwecji przed dzisiejszym GP:
http://www.kaparna.nu/bilder-bygge-gp-bana-ullevi-030822.htm
pozdrawiam!
http://www.kaparna.nu/bilder-bygge-gp-bana-ullevi-030822.htm
pozdrawiam!
carpe diem!
jakie to szczescie, ze nie pojechalem do Szwecji... a tak niewiele brakowalo... GP zostalo przelozone na przyszly tydzien i wiem jak sie czuja teraz kibice z Polski, ktorzy wywalili w bloto (doslownie) pieniadze zasiadajac na trybunach stadionu Ullevi... ale ja nie o tym... wiadomo, ze w przyszlym tygodniu jest final IME w Slanach, gdzie startuje dwoch zawodnikow, ktorzy dzisiaj smigali w Goeteborgu, a sa to:
Hans N. Andersen i David Ruud (bedzie pierwszym rezerwowym)
ciekawe jaka impreze wybiora... podejrzewam, ze jednak GP, chociaz wieksze szanse (wieksze pieniadze?) mieliby w Slanach, pozdrawiam!
Hans N. Andersen i David Ruud (bedzie pierwszym rezerwowym)
ciekawe jaka impreze wybiora... podejrzewam, ze jednak GP, chociaz wieksze szanse (wieksze pieniadze?) mieliby w Slanach, pozdrawiam!
carpe diem!
To zwykła kpina te zawody GP Skandynawii,gdyby takie cos przydażyło sie w Polsce to juz na kilka lat zabroniliby nam organizowania GP.
Jeszcze raz panowie którzy rządzą tym sportem pokazali że to jedna wielka mafia,wstyd dla nich jakby tego nie oceniać.Po co ta cała zabawa skoro wszystko idzie pod dyktando anglosasów.Brrrrrrrrr.Szkoda gadać.

Jeszcze raz panowie którzy rządzą tym sportem pokazali że to jedna wielka mafia,wstyd dla nich jakby tego nie oceniać.Po co ta cała zabawa skoro wszystko idzie pod dyktando anglosasów.Brrrrrrrrr.Szkoda gadać.
Regdal pisze:To zwykła kpina te zawody GP Skandynawii,gdyby takie cos przydażyło sie w Polsce to juz na kilka lat zabroniliby nam organizowania GP.
Jeszcze raz panowie którzy rządzą tym sportem pokazali że to jedna wielka mafia,wstyd dla nich jakby tego nie oceniać.Po co ta cała zabawa skoro wszystko idzie pod dyktando anglosasów.Brrrrrrrrr.Szkoda gadać.![]()
![]()
Troszeczke przesadziles. Przeczytaj sobie ten artykul, a zrozumiesz, ze gospodarze imprezy robili co mogli, by zawody doszly do skutku
Pozdrawiam
- Sprawiedliwy
- Szkółkowicz
kdsz pisze:Regdal pisze:To zwykła kpina te zawody GP Skandynawii,gdyby takie cos przydażyło sie w Polsce to juz na kilka lat zabroniliby nam organizowania GP.
Jeszcze raz panowie którzy rządzą tym sportem pokazali że to jedna wielka mafia,wstyd dla nich jakby tego nie oceniać.Po co ta cała zabawa skoro wszystko idzie pod dyktando anglosasów.Brrrrrrrrr.Szkoda gadać.![]()
![]()
Troszeczke przesadziles. Przeczytaj sobie ten artykul, a zrozumiesz, ze gospodarze imprezy robili co mogli, by zawody doszly do skutku
Pozdrawiam
Tak to juz bywa że każdy ma swój punkt widzenia i ja i ten co napisał ten artykuł,a kto przesadza-niewiem czy ten co tak pieknie napisał o szwdzkiej organizacji GP w Goeteborgu,czy ja krytycznie sie odnosząc do tego co tam zaistniało.Każdy ma prawo do własnego zdania.
Lecho pisze:Witam
Mam pytanie, czy nie macie przypadkiem namiaru na grę menadżer żużlowy. Podobno jest nowa wersja. Jam mam v2.6 ale uwielbiam tę grę tylko, że nie mogę jej znaleźć. Pomóżcie
Pozdrowionka
zmenadzer.rpublika.pl
strona niestety chwilowo nie dziala
a jest nowa wersja 3.0
nie gralem jesio ale podobno calkiem fajna;]
Póki stać mnie będę szalał,
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,
Trzeba po prostu pytać,
A nie czaić się z kwiatami.
I zdrowia nie żałował,
Każda dama ma cenę,